888Sport travbonus upp till 500 kr

Vill du spela på trav så ökar du dina chanser om du läser på lite. Samma som när du vill spela på t.ex fotboll så är kunskap om sporten viktigt. Det gäller inte bara kunskap om hästarna utan också om olika spelformer och spelfilosofier. Ett annat bra sätt att öka dina chanser kan vara att starta med en bra bonus. 888Sport travbonus ger nya kunder 500% upp till 500 kr. Sätt in 100 kr så spelar du med 600 kr.

Läs mer om travbonusen hos 888Sport

888Sport travbonus upp till 500 kr

Starta med 888Sport travbonus

Se till att förbättra dina vinstchanser och få en bra start med hjälp av 888Sport travbonus. Nya kunder som gör sin första insättning får just nu 500% bonus upp till 500 kr. Det innebär att du kommer att ha 600 kr att spela med när du gör en insättning på så lite som 100 kr.

Stort utbud hos 888Sport

Det finns många spelbolag som har trav i sitt utbud. 888Sport är en av de med störst utbud och ger dig chansen att betta på många spännande lopp. Om man ska jämföra hur det är att spela på trav hos ett ombud eller online så är skillnaden stor. Online får du större frihet när du spelar och spelbolagen har ofta ett större utbud online. Dessutom så får man ofta högre odds på spelen online.

888Sport är en av de absolut största och bästa i Sverige inom odds. Du hittar en rik variation av sporter att betta på. Du väljer själv vilken sport du villa använda bonusen på.

För våra norska läsare hänvisar vi till Norskeoddsbonuser.com för aktuella bonusar och erbjudanden.

Bonusens omsättningskrav

För att kunna ta del av erbjudandet så ska du sätta in minst 100 kr. Bonusen måste omsättas 8 gånger til ett minsta odds på 1.80. Du har 60 dagar på dig att spela igenom din bonus.

Spela på trav hos 888Sport