Bästa odds på Elitloppet 2021

För alla travälskare är det snart dags att spela på trav på självaste Elitloppet 2021 som körs helgen 28-30 maj. Vi tipsar om var du hittar de bästa travoddsen och var man kan få bäst bonus för att på så sätt vinna ännu med på Elitloppet 2021!

Spela på Trav - Elitloppet 2021

Bäst odds på Elitloppet 2021

Det är utan tvekan så att det spelbolag i Sverige som satsar hårdast på trav just nu är Nordicbet. Här kan man spela med bäst odds på nästan alla svenska travlopp, inklusive Elitloppet 2021. En jämförelse mellan vinnaroddsen hos Nordicbet och ATG under mars 2021 talar sitt tydliga språk. Där hade Nordicbet högst odds på den vinnande hästen 485 gånger. ATG hade bäst odds på den vinnande hästen vid 90 tillfällen under samma period. Till Nordicbet

Det är med andra ord pengar man förlorar om man inte spelar hos Nordicbet. Det bästa är givetvis att lägga sitt spel där oddset är högst . Det innebär att man spelar hos både ATG och Nordicbet men lägger endast spelet där man får det högsta oddset. Man kan givetvis titta på alla svenska spelbolag innan man lägger sitt spel, även om det tar lite tid.

Spela med oddsbonusar

För att vinna ännu mer på Elitloppet 2021 kan man även använda sig av spelbolagens oddsbonusar. Den största oddsbonusen i Sverige är den oddsbonusen hos Bet365. Men det finns ett annan spelbolag som också har möjlighet att erbjuda en bara bonus och det är Tipwin.

Tipwin är ett relativt nytt spelbolag i Sverige och de har en svensk spellicens. Här får alla nya spelare en bra startbonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr. Bonusen och insättningen ska omsättas fem gånger till odds 1.80 eller högre innan man kan göra uttag. Detta är en av de bästa svenska bonusarna just nu!

Till Tipwin