Betsafe med stort utbud av odds på Trav och Galopp

Betsafe är ett spelbolag som satsar stort på spellicenser 2019 och det märks främst genom att de valt att lägga till ett stort utbud av odds på Trav och Galopp till sajten. Betsafe är redan idag ett av de spelbolag som har flest spelbara odds och med den nya sektionen för odds på Trav och Galopp växer det ytterligare. Till Betsafe

Betsafe med stort utbud av odds på Trav och Galopp

Betsafe med odds på Trav och Galopp

Att Betsafe valt att satsa stort på Trav och Galopp hänger ihop med att den svenska spelmarknaden regleras nu 2019. Det innebär at de spelbolag som har en licens för vadhållning även kan erbjuda odds på trav. Det finns med andra ord inget monopol kvar för ATG. Alla spelbolag kan nu erbjuda odds på svensk hästsport. Men inte många spelbolag kommer göra som Betsafe har gjort och erbjuda en fullgod kunkurrent till ATG.

Hos Betsafe finns nu odds på alla enskilda V75 lopp och poolspel på samtliga svenska travlopp. Du kan med andra ord spela på samma sätt som hos ATG men med bättre odds. Vi tror att fler spelbolag kommer att följa efter Betsafe men frågan är om någon kommer att lösa detta bättre. Vi tror att Betsafe är ett av de bästa valen för den som vill spelar på trav under 2019.

Svenska spellicenser för Trav

Alla spelbolag med svensk spellicens kommer alltså att kunna erbjuda odds på trav och galopp. Det innebär att vi kommer se en stor mängd spelbolag som nu skall försöka övertyga oss spelare om att just de är bäst. Med de nya svenska licenserna för spel på nätet kommer det bli hårdare konkurrens om spelarena. Det leder i sin tur till bättre odds och större vinster.

Framtiden får utvisa vilka spelbolag som kommer att ta över ATGs dominerande ställning på marknaden men att Betsafe är ett av de som kommer lyckas bra när det gäller trav är vi helt säkra på.

Till Betsafe