Dubbla oddset på trav hos NordicBet

NordicBet är helt klart ett av de bästa spelbolagen för oss som gillar att spela på trav. De har en enkel och proffsig sida som innehåller allt det man som travälskare vill ha. Nu kan du spela med Dubbla oddset på en utvald favorit onsdagar och lördagar. Dessutom så får nya kunder just nu 100 kr extra att spela med. Sätt in 100 kr och spela med 200 kr. Du kan läsa mer om erbjudandena i dagens inlägg.

Spela med Dubbla oddset hos NordicBet.

Dubbla oddset

Dubbla oddset på favoriten

NordicBet har alltid ett högre snittodds på vinnarhästen om man jämför med ATG. Nu får man även dubbla oddset på en utvald favorit varje onsdag kl 16.30 – 19 och lördag kl 12 – 16. Så se till att ta chansen och spela på favoriten till dubbelt odds. Alla eventuella vinster på det dubblade oddset får man dessutom helt utan omsättningskrav.

Regler och villkor för Dubbla oddset:

  • Man behöver inte göra en anmälan för att spela på Dubbla oddset.
  • Det är endast spelare från Sverige som kan ta del av erbjudandet.
  • Man kan endast spela det dubblade oddset som en singel.
  • Man kan inte spela för bonuspengar.
  • Maxinsats för erbjudandet är 100 kr.
  • Alla eventuella vinster kommer helt utan omsättningskrav.

NordicBet travbonus för nya kunder

Är man ny kund hos NordicBet så kan man även hämta hem en välkomstbonus att spela med på trav. Gör man en första insättning på 100 kr så får man 100 kr extra att spela med. Alltså kommer man att ha totalt 200 kr att spela med. Det kan vara ett bra sätt för dig som spelare att få prova på om du gillar NordicBet som spelbolag.

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Hämta välkomstbonusen på trav hos NordicBet.