Ny oddsbonus 2019 hos 888Sport

Letar du efter en riktigt schysst travbonus som är svår att överträffa? Om du är trav och sportintresserad har du en riktigt schysst oddsbonus 2019 att hämta på 888Sport. Denna bonus kommer att ge dig 500 procent upp till 500 kronor. För att maximera bonusen sätter du helt enkelt in 100 kronor på ditt konto och kommer därefter ha så mycket som 600 kronor att spela för. Detta är en otroligt schysst bonus som du inte vill gå miste om. Omsättningskravet för bonusen ligger på 8 gånger beloppet vilket är ett normalt omsättningskrav och varken kan beskrivas som högt eller lågt. De odds som du behöver spela på för att omsätta bonusen behöver vara minst 1.8.

När du vill komma igång och spela på sport för en liten summa men samtidigt ha chansen att få mycket för pengarna är detta en bonus du absolut inte vill gå miste om. Läs mer och hämta din oddsbonus hos 888Sport

Ny oddsbonus 2019 hos 888Sport

Trav och sportspel med oddsbonus 2019

När du vill spela på trav och betting är 888Sport rätt spelbolag för dig. Här finnar man bästa möjliga odds på svenskt trav. Plats och vinnarspel finns i mängder. Även utbudet av odds på fotboll är stort. De har nämligen inte bara svenska matcher utan matcher från hela världen. Dessutom tillåter de dig att streama matcherna direkt online. Detta är en mycket stor fördel då du inte kommer att behöva hitta en bar som visar matcherna eller betala för ett dyrt kanalpaket så att du ska känna dig säker på att du inte kommer att missa en enda match. Oavsett om du vill spela på fotboll eller på basket kommer du att hitta matchen som du letar efter. Dessutom kommer du att kunna titta på matchen direkt online. Detta ökar nöjet ytterligare och är ett måste för dig som är sportintresserad.

Regelbundet nya bonusar

En annan fördel för dig som spelar hos 888Sport är att de ser till att ta hand om sina spelare, detta innebär att du ständigt har nya bonusar tillgängliga som du kan ta del av. Det slutar alltså inte efter den första bonusen utan när du har tagit del av din bonus som ger dig 500 procent upp till 500 kronor kan du räkna med att det snart kommer att trilla in en ny bonus på konto. Detta gör spelbolaget för att hålla dig engagerad.
Till 888Sport