Ny sektion med trav hos Unibet 2021

Det finns en helt ny sektion med trav hos Unibet 2021. Alla som spelar på trav har nu mängder med travlopp att spela på under hela dygnet i Unibets nya storsatsning på trav. Till Unibet

Ny sektion med trav hos Unibet 2021

Trav och galopp hos Unibet 2021

Unibet har en helt egen sektion för trav och galopp 2021. I samband med detta har spelutbudet ökats enormt. Nu finns det inte bara svenskt trav. Här finns även trav från Australien, Usa, England, Irland och Japan för att nämna några länder.

Här finns även alla stora lopp som Prix Damerique, Elitloppet, Royal Ascot,Cheltenham, Grand National för att nämna några. Intressant är även att vinnaroddsen på de stora loppen är riktigt bra. De tål att jämföras med ATG och gör man det ser man att Unibet har bättre odds på i princip alla hästar.

Den nya sektionen trav & galopp hos Unibet gör det även lätt att hitta alla odds som rör trav, galopp och greyhound. De finns alla under denna sektion. Unibet är ett av de bästa spelbolagen för svenskt trav 2021!

Virtuella sporter och trav

Helt nytt hos Unibet 2021 är även möjligheten att spela på virtuella sporter. Det går att spela på fotboll, basket, tennis, galopp och greyhound. Detta är animerade matcher eller lopp där oddsen baseras på statistik ifrån tidigare matcher eller lopp.

När det gäller galopp så finns det många roliga spel även här. Givetvis går det bra att spela plats och vinnare som man är van vid. Även oddsen på detta är bra om man vill testa på den helt nya spelform.

Sportsbetting hos Unibet

Unibet är annars mest förknippat med fotboll och bra bonusar. Bra bonus kan man även få om man spela på trav, men givetvis fungerar bonusen på allla typer av sporter. Unibet är även kända för sin satsning på Allsvenskan i fotboll där man även är huvudsponsor.

Till Unibet