Odds på vinnare av Premier League 12/9 2020

Här listar vi bästa odds på vinnare av Premier League inför starten den 12/9 2020. Även efter ligan har startat kan man använda dessa odds som referens när man lägger sina vinnarspel.

Odds på vinnare av Premier League 12/9 2020

Odds på vinnare av Premier League 2020/2021

Här följer de bästa oddsen på vinnare av Premier League 2020/2021 som startar den 12/9 2020.

Man City bästa odds 1,75 hos Betsafe
Liverpool bästa odds 3,25 hos Betway
Chelsea bästa odds 15,00 hos Betsson
Man Utd bästa odds 21,00 hos Betway
Arsenal bästa odds 51,00 hos Nordicbet
Tottenham bästa odds 67,00 hos Betway

Spelbolagen anser att Man City kommer vinna ligan. Många speltips på vinnare av Premier League 20/21 anser dock att det oddset är för lågt. Bäst vinnarspel kan givetvis diskuteras men Liverpools odds känns för högt. Även Chelsea kan ha en bra chans i år!

Hur man vinner pengar på Premier League?

Hur vinner man pengar när man spelar på Premier League? Jo, det är som de flesta andra ligor att det handlar om kunskap. Ju mer du kan om Premier League, desto bättre kommer du att kunna bedöma oddsen. Genom att spela till fördelaktiga odds så vinner man på Premier League i längden.

När det gäller vinnarspel så kan man även där vinna pengar genom att följa oddsen över hela säsongen. En av favoriterna kan ha en formsvacka och vinnaroddsen går ner kraftigt, men om de fortfarnade kan slåss om guldet så kan det finns bra odds att spela på. Därför kan även vinnarspel på Premier League vara en intressant spelform under hela säsongen.

Det är även viktigt att spela där oddsen är bäst. I tillägg kan man även ha ett konto på Betfairs oddsbörs där man kan agera bookmaker själv. Blir man bra på det, så kan man vinna pengar oavsett hur ligan slutar.

Övriga bra spelbolag för betting och trav hittar ni direkt på Spelapatrav.se