Oddsbonusar 2020 för att spela på trav

Det finns ett flertal spelsajter där det är möjligt att spela på sport och de flesta av sajterna erbjuder nya kunder oddsbonusar 2020 att spela för. Med en oddsbonus får man möjligheten att spela ännu fler gånger, eller kanske prova på att spela på trav för första gången utan att förlora sina egna pengar.

Spela med bonus hos 888Sport

Oddsbonusar 2020 för att spela på trav

888Sport oddsbonusar 2020

888Sport är en spelsajt som erbjuder alla sina nya kunder en välkomstbonus på upp till 500 kr. För att aktivera bonusen måste man endast göra en insättning på 100 kr. Det tillkommer dock ett omsättningskrav som måste uppnås inom 60 dagar för att man ska få behålla bonusen och/eller eventuella vinster.
Till 888Sport

Upp till 1000 kr att spela för hos NordicBet

En annan spelsajt som erbjuder en bra oddsbonus till nya kunder är NordicBet. För att ta del av bonusen måste man först registrera sig och sedan göra en insättning på minst 100 kr. Oddsbonusen ligger på 100% upp till 1000 kr och bonusen man tar emot bestäms efter hur stort belopp man sätter in.
Till NordicBet

Den bästa oddsbonusen

Vilken oddsbonus som är bäst är något man måste bestämma själv. Bonusar med låga omsättningskrav brukar vara några av de populäraste eftersom bonusar med höga omsättningskrav kan vara svåra att behålla. Skulle man behöva sätta om bonusbeloppet ett stort antal gånger inom en viss tid kan det bli lite stressigt. Därför är det väldigt viktigt att man tar sin tid på sig när man ska välja en spelsajt med en oddsbonus att spela hos. Läs igenom reglerna och villkoren och se vad som krävs för att ta del av bonusen. En annan viktig sak att komma ihåg är att svenska spelare kan endast ta del av en bonus vilket gör valet ännu viktigare. Det går nämligen inte att ångra sig efter att man tagit del av en bonus hos en spelsajt. Det är även viktigt att välja en spelsida med skattefria vinster 2020!

Varje vecka samlas människor för att spela på sina favorithästar. Att spela på trav har länge varit populärt, och i samband med att det blev möjligt att spela på sport via nätet har fler blivit intresserade av att spela på travsporten.