Flera spelbolag erbjuder spel på svenskt trav

Det finns just nu flera spelbolag som erbjuder spel på svenskt trav. Det är alltså inte bara hos ATG som du kan spela på svensk travsport. Fler spelbolag på nätet erbjuder plats och vinnarspel på nästan alla svenska travlopp. Vi har tittat lite extra på vilka spelbolag det är och vad de erbjuder.

Unibet erbjuder spel på svenskt trav

Unibet erbjuder odds på allt trav

Unibet är nr1 på trav i Sverige. Här finns odds på allt! De var det första spelbolaget på nätet som började erbjuda travodds. Det innebär att de har lite fler spelare varje vecka och kan erbjuda lite högre odds. Jämfört med ATG är oddsen mycket bättre.

Unibet har dessutom en oddsbonus som går att använda när man spelar på travet. Trav är som vilka odds som helst hos Unibet och du satsar precis som om du hade spelad på ex Premier League eller Allsvenskan. Unibet har dessutom kampanjer som ger lite mervärde och alla oddsbonusar som de ger dig kan alltså användas på trav.

Till Unibet

Leovegas erbjuder spel på svenskt trav

LeoVegas är det senast spelbolag som har lagt till trav bland sina odds. Men de har målsättningen klar och det är att bli störst på trav i Sverige. Det är ambitiöst men detta är ett riktigt bra spelbolag så de kan lyckas. Även här finns odds på trav bland övriga spelformer på odds vilket innebär att du kan använda deras oddsbonus för att betta på trav. Det ger dig riktigt bra förutsättningar att börja vinna direkt på första spelet.

Till LeoVegas

Inte bara ATG

Det är alltså så numera att det inte bara är ATG som har odds på svenskt trav. Fortfarande är det här du kan vinna de riktigt stora V75 jackpottarna, men spel på vinnare och plats gör du bäst på något annat spelbolag på nätet med travodds. I dagläget är Unibet och Leovegas de bästa alternativen.