Spela på trav 2019 hos spelbolag med svenska spellicenser

Nu är det möjligt att spela på trav 2019 hos spelbolag med svenska spellicenser. Flera spelbolag som erbjuder svenskt trav har nu fått en svensk spellicens beviljad.

Spela på trav 2019 hos spelbolag med svenska spellicenser

Spela på trav 2019

Några spelbolag har fått sin spellicens beviljad och det är här du kan spela på trav 2019! Det kommer precis som innan att gå att spela hos ATG men framförallt finns nya spännande alternativ som i de flesta fall kommer att erbjuda bättre odds. Välj endast travsidor med licens 2019!

Spela på trav 2019
1. Unibet har kämpat mot monopolet länge och nu får man chansen att på allvar utmana ATG. Här finns tillräckligt många spelare för att man skall kunna skapa en egen variant av V75 och därmed få många spelare att byta spelbolag. Unibet kan bara den bästa platsen att spela på trav under 2019!

2. Bet365 har fått en svensk licens och med den kommer möjligheten att erbjuda svenska spelare kraftigt förbättrade odds på alla V75 lopp. Bet365 är ett spelbolag att räkna med när det gäller trav och travodds under 2019!

3. Betsson kan även de bli den stora vinnaren på en reglerad spelmarknad. Här finns mängder med travodds och detta är kanske den travsida som kommit längst i spelutbud när det gäller trav i Sverige och internationellt.

Svensk spellicenser för trav

Lotteriinspektionen har godkänt flera spelbolag att få spellicens för sportspel 2019. Med en licens för vadslagning på sport kan man även erbjuda odds på svenskt trav. Det betyder alltså att alla spelbolag med licens kan erbjuda travodds. Men långt ifrån alla kommer att erbjuda odds för att spela på trav på sin sida.
Det troliga är att det är 5-10 spelbolag som tar upp kampen med ATG. Detta kan man göra genom att erbjuda bra travbonusar eller genom att erbjuda höga odds på trav. Ett annat sätt är att erbjuda poolspel på hästar motsvarande det som ATG har i V75. Detta kräver dock att man har många spelare om det skall bli några vinster att tala om.