Spela på Trav direkt utan spelkonto

Nu går det att spela på trav direkt utan spelkonto. De flesta spelbolag kräver att man först registrerar ett spelkonto innan man kan böra spela på trav och galopp. Men nu har några travsidor möjligheten att erbjuda dig att spela utan att skapa konto. Det hela sker snabbt och enkelt utan registrering med hjälp av BankID.

Spela på Trav direkt utan spelkonto

Spela på Trav direkt utan spelkonto

Var kan man då spela på trav utan något spelkonto och utan att först registrera sig? Jo det finns flera bra alternativ på travsidor med spellicens och dessa listar vi här nedan:

1. Betsson är den bästa spelsidan just nu som ger dig möjlighet att spela direkt utan registrering. Här loggar du snabbt och enkelt in med BankID och kan börja spela direkt. Insättningar och uttag kommer in på kontot inom några minuter. Den som vill kan först skapa ett konto som vanligt för att ta del av välkomstbonusen och sedan använda BankID endast för inloggning.

2. Mr Green är även den en välkänd sida för betting i datorn och mobilen. Här loggar du in snabbt och enkelt med BankId utan att först behöva skapa något konto. Den som vill kan precis som hos LeoVegas först skapa ett vanligt spelkonto och sedan logga in med BankID. Då kan man ta del av en vinstboost på 100% upp till 5000 kr! Men vill man inte det kan man börja spela direkt genom att logga in med BankID utan att först ha skapat något konto.

3. Snabbare.com är en supersnabb spelsida i mobilen. Här kan du inte skapa något spelkonto utan du använder BankID som inloggning och vid insättning. Du har dina vinstpengar på kontot inom några minuter. Utbudet på trav är begränsat men väntas växa hela tiden.

Alla dessa spelsidor använder sig av BankID som inloggningsmetod. Det är det snabbaste och bästa sättet att spela på trav och vi tror att det blir obligatoriskt under 2019!