Spela på trav hos Betsafe och NordicBet

Två av de största och bästa spelbolagen om du vill spela på hästsport är enligt oss Betsafe och NordicBet. De har ett stort utbud av galopp och trav hos Betsafe och NordicBet. De erbjuder spel på de svenska loppen såväl som många av de utländska. Tyvärr har de ingen välkomstbonus som kan användas på hästsport men om man gillar att spela på odds så får nya kunder oddsbonus. Betsafe ger 100% oddsbonus upp till 500 kr och NordicBet 100% upp till 1000 kr.

Spela på trav hos Betsafe

Spela på trav hos Betsafe och NordicBet

Trav hos Betsafe och NordicBet

Det är en fråga om tycke och smak när det kommer till att välja vart man vill spela. Både Betsafe och NordicBet har valt att satsa stort på trav med skattefria vinster och galopp. De erbjuder spelarvänliga sidor och har givetvis en svensk spellicens för trav. Tyvärr går det inte att använda deras välkomstbonus på hästsport men det är väl värt ett besök ändå.

Betsafe och NordicBet har:

  • Stort och proffsigt utbud på både trav och galopp.
  • Spelarvänliga sidor.
  • Snabba och enkla insättningar och uttag.
  • Svensk spellicens.
  • Bra kundtjänst om du stöter på problem.

Oddsbonus hos Betsafe

Gillar du att spela på sport så finns det en bra oddsbonus för nya kunder hos Betsafe. Som ny kund får man 100% oddsbonus upp till 500 kr när man gör sin första insättning. Sätt in 500 kr så kommer du att ha 1000 kr att spela med.
Omsättningskravet ligger på 8 gånger bonussumman till ett minsta odds på 1.50.
Spela på odds hos Betsafe

Oddsbonus hos NordicBet

NordicBet är riktigt bra när det kommer till odds och givetvis så finns det en oddsbonus för nya kunder. När man gör sin första insättning hos NordicBet så får man 100% oddsbonus upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr.
Omsättningskravet ligger på 8 gånger bonussumman till ett minsta odds på 1.80.
Spela på odds hos NordicBet