Spela på trav med bonus 2022

Det går att spela på trav med bonus 2022. Passa på att ta del av två riktigt bra oddsbonusar som kan användas för att spela på svenskt trav. Dessutom får du bättre odds genom att använda dig av dessa två spelsidor som är Nordicbet och Betsafe.

Spela på trav med bonus 2022

Nordicbet travbonus 2022

Nordicbet erbjuder alla nya spelare en oddsbonus på 100% upp till 1000 kr. Det bästa med den är att den kan användas för att spela på trav. Det gillar vi. Den som sätter in 1000 kr har 2000 kr att spela med och denna bonus kall omsättas sex gånger till lägsta odds 1.80 innan man kan plocka ut sina vinstpengar.

Dessutom är det så att Nordicbet har de bästa oddsen på svensk trav. Ingen annan bettingsida i Sverige har bättre odds på trav. Jämför man med ATG så har Nordicbet bättre odds på trav i 80% av fallen.

Till Nordicbet

Betsafe bonus 2022

Även Betsafe är stora på trav och de erbjuder även en bonus 2022 som kan användas för att spela på trav 2022. Bonusen är på 100% upp till 1500 kr. Sätt in 1500 kr och spela med 3000 kr på svenskt trav.

Precis som hos Nordicbet så är oddsen höga hos Betsafe och man kan betta till bättre odds är hos ATG eller Svenska Spel.

Till Betsafe

Vinn långsiktigt på trav

Om man ska kunna bli en vinnare på trav i långa loppet så finns det några saker att tänka på. Precis som med sportsbetting så handlar det om att alltid betta där oddset är högst. Det är lite svårare att jämföra odds på trav men det går om man tar sig tiden att kolla de spelsidor man har konto på.

Dessutom kan man som vi tipsar om ta del av de spelbolag med oddsbonusar som fungerar på trav. Där kan man få mycket extrapengar som kan vara skillnaden mellan vinst och förlust.