Spellicenser 2023 med alla spelbolag med svenskt trav

Här listar vi de bästa spelbolagen med svenska spellicenser 2023 på trav. Du hittar alla spelbolag med odds på trav och som erbjuder skattefria vinster med en svensk travlicens. Vi listar även vilken bonus man blir erbjuden som ny spelare hos dessa spelbolag.

SpelbolagLicens + TravbonusRegistrera
Unibet spela på travLicens: Ja
Bonus: Ja
Registrera
Betsafe spela på travLicens: Ja
Bonus: Ja
Registrera

Spellicenser 2023 på trav

Betsson är ett av de första spelbolagen med en svensk spellicens 2023. Detta är i många avseenden Sveriges travsida nr 1 på den licensierade svenska spelmarknaden. Från och med 2021 är det Betsson som kommer att vara ATGs stora utmanare med bättre odds på trav, större spelutbud och en bra bonus till alla nya spelare.

Betsafe är ett av Sveriges största spelbolag och har således en bra förutsättning att erbjuda mycket bra odds på trav med en spellicens 2023. Att Betsafe är med och ökar spelutbudet är bra då det tvingar övriga spelbolag att ge oss spelare höga odds och bra spelutbud på trav.

Unibet är ett bra val av spelbolag för den som vill spela på trav 2023. Här finns mängder med bra travodds och givetvis är vinsterna skattefria då alla spelbolag med spellicenser 2023 kan erbjuda just detta.

Spellicenser med alla spelbolag med svensk trav

Spellicenser 2023 på trav

Många spelbolag vill vara med och ha spellicenser 2023 på svensk trav. Det som tidigare var ett monopol reserverat för ATG är nu öppet för utländska spelbolag med en svensk spellicens. Med en licens kan alltså spelbolagen erbjuda alla typer av odds på travlopp i Sverige.

Alla spelbolag med odds kommer troligen att erbjuda någon typ av odds på de svenska travloppen. Men det är endast de vi tipsar om som kommer ha ett stort spelutbud och framförallt riktigt bra odds. Vill man spela på V75 är det fortsatt ATG som gäller men att spela plats, vinnare eller dagens dubbel då väljer man ett annat spelbolag. Det finns givetvis fler spelformer och en del stora spelbolag kommer även med tiden att erbjuda egna poolspel på svenskt trav liknande V75.

Väljer man ett spela hos ett spelbolag utan svensk licens är man tvungen att betala skatt på sina vinster. Det är med andra ord ingen vits med att välja att spela hos ett spelbolag utan svensk licens.

Betsson, Unibet och Betsafe med svensk spellicens för trav

Att Betsson, Unibet och Betsafe innehar en spellicens 2021 för trav är viktigt. Nu när ATG får riktig konkurrens har oddsen på trav förbättrats enormt. För den som spelar plats eller vinnarspel är oddsen riktigt bra. Man kan även med fördel spela hos flera spelbolag och välja att lägga sitt spel där oddset är högst.