Stort utbud av galopp och trav hos NordicBet

Hos NordicBet kan man spela på flera olika sporter och bland dem trav och galopp. I Sverige är det relativt vanligt att spela på de här sporterna och trav är allra populärast. Spela på trav hos NordicBet kan man göra både i Sverige och utomlands.

Spela på trav hos NordicBet

Stort utbud av galopp och trav hos NordicBet

Att spela på galopp och trav hos NordicBet

När man spelar på trav och galopp är det vanligen som så att man satsar pengar på den häst man tror kommer att vinna det aktuella loppet. Man kan dock också satsa på andra sätt. Man kan till exempel spela på plats, då väljer man de hästar man tror kommer att komma in i mål på första, andra och tredjeplats.

När det gäller spel på trav och galopp kan det vara klokt att se till att man har lite koll på de hästar som är med. Då kan man ha lite större chans att vinna. Det är dock inte alltid man kan förlita sig på sina kunskaper. Både hästar, kuskar och ryttare kan ha dåliga dagar och det kan leda till att resultatet inte alls blir så bra som man förväntar sig.

Oddsbonus

Hos NordicBet erbjuds också en generös oddsbonus. Den dubblar spelarens insättning med 100% upp till 1000 kr. Det innebär att om spelaren sätter in 500 kr får denne 500 kr extra att spela för hos casinot. När det gäller bonusen måste den omsättas. Omsättningskravet är åtta gånger på odds. Det här kravet måste uppfyllas senast 60 dagar efter att bonusen aktiverats annars kommer bonusen att gå förlorad.

Spela på hästar i olika länder

Det kan ibland vara så att svenska hästar tävlar i utlandet och då kan det vara lockande att spela på dem. Hos NordicBet finns alla de större tävlingarna i trav och galopp oavsett vilket land de spelas i. Det gör att den spelintresserade kan följa de svenska ekipagen även i de här tävlingarna. Här finns det ofta chans att vinna lite större pengar på bättre odds än i de vanliga travtävlingarna. Dessutom kan man se flera av tävlingarna online, något som annars inte är helt enkelt.
Till NordicBet