Spelbolag med svenskt trav 2021

Vilka spelbolag har svenskt trav 2021? Var kan man lägga sina spel och vinna mer än hos ATG? Jo, det finns flera bra bettingsidor som är bättre och ger oss förutsättningar att vinna mer på trav och galopp.

Spelbolag med svenskt trav 2021

Bettingsidor med svenskt trav 2021

Här följer de bettingsidor med svensk trav 2021 som är bäst sett till oddsen.

1. Nordicbet är det spelbolag med svenskt trav 2021 som har de bästa oddsen på vinnare och plats. I fler än 75% av fallen så har de bättre odds än ATG när det gäller vinnarspel. Det är en enorm skillnad om man vill vinna pengar i längden. Detta gäller givetvis även om man spelar på Dagens dubbel. Om båda oddsen är bättre hos Nordicbet blir givetvis även vinsten större.

2. Betsson har samma stora spelutbud som Nordicbet, med mängder av odds på svenskt trav. Här kan den som är insatt i travspel hitta fina vinnarodds och bra platsspel. Betsson har även trav och galopp i fler länder vilket gör att du kan spela på trav under nästen hela dygnet.

3. Unibet är den spelplats där man hittar flest odds. Här finns inte bara odds på svenskt trav, men utbudet av travodds är stort. Man kan även spela på trav med en Unibet oddsbonus vilket gör att man ökar sina vinstchanser ytterligare. Genom att spela med bonusen kan man förbättra sina odds avsevärt.

Bättre odds än ATG

Alla dessa tre spelbolag har i genomsnitt bättre odds på svensk trav än ATG. Perfekt för den som spelar på vinnare eller plats och Dagens Dubbel. Du vinner helt enkelt mer! Men för den som vill spela V75 så är det fortfarande ATG som gäller.

Vill man spela liknande poolspel som hos ATG så finns alternativet att spela på fransk trav hos Svenska Spel. Där kan man spela på trav med en liten summa och ändå ha chans att vinna stort.