Svenskt trav tillbaka på Betfair spelbörs 2020

Betfair har revolutionerat spelet på galopp i Storbritannien. Där kan du spela till betydligt högre odds än hos traditionella spelbolag. Nu introducerar de även spel på trav i Sverige.

Spela på trav hos Betfair

Svenskt trav tillbaka på Betfair spelbörs 2020

Skillnaden mot en traditionell bookmaker är att du på Betfair spelar mot andra spelare och kan erbjuda ett odds som du själv väjer eller acceptera ett odds som någon annan har erbjudit. Denna typ av spelbolag kallas oddsbörser och de parar ihop spelare som erbjuder odds med dem som accepterar dessa odds. Lär dig mer om Betfair spelbörs 2020.

Betfair spelbörs 2020

På betfair kan du spela som vanligt och backa en häst om du tycker att oddset är tilltalande. Du kan även agera som bookmaker och erbjuda ett odds som någon annan kan spela på. Det kallas att boka. På vinster betalar du sedan en liten avgift i kommission till Betfair. Ju mer du vinner, desto mindre del av vinsten betalar du i kommission då Betfair har ett poängsystem där kommissionen blir lägre ju mer man har vunnit.

Observera att detta endast gäller nettovinster. Detta gör att du endast betalar några procent i kommission och att oddsen därmed blir mycket mer förmånliga jämfört med vanliga spelbolag som ofta har en återbetalning på endast cirka 75 % till spelarna, och därmed en marginal på 25 %.

Här kan du läsa mer om Svenskt trav hos Betfair.

Dags för konkurrens

De svenska spelbolagen har i det närmaste haft monopol /oligopol på travspel i Sverige och kommit undan med att erbjuda undermåliga odds sedan man började med trav. Det är dags att ändra på det nu och ge svenska traventusiaster möjlighet att spela på konkurrenskraftiga odds och bra sportbonusar för betting.

I och med möjligheten att inte bara backa en häst att vinna, utan även boka en häst att inte vinna ger det också ytterligare en dimension till spelandet. När du läser travprogrammet nästa gång kan du alltså förutom att leta efter hästar du tror ska vinna loppen även leta efter hästar du anser ha för låga odds och spela på att de inte kommer att vinna.

Låt oss hoppas att många travintresserade får upp ögonen för travet på Betfair och att travsporten i Sverige går igenom en liknande utveckling som galoppsporten har gjort i England. Det skulle gynna både sporten och alla som är intresserade av att spela på trav.
Till Betfair